Vivasan

Vivasan - nakliye İsviçre kozmetik ürünleri Türkiye'de


+7-915-077-86-79 Москва
+7-906-252-09-09 C-Петербург
8-800-700-42-28 Россия
Адрес: Москва, Санкт-Петербург, Россия
Şifre ile Giriş
Siteye Üye Ol

(henüz boş)
 

Döviz:

Katalog

Blog-Haberler

Haberleri takip et:
Ok

TATLI PORTAKAL Eter Yağı

 
 
Oylar: 15
Oy ver
952 руб.
Ürün Kodu:  E113
 Sayı:  

 

Eski zamanlardan beri portakal, cömertlik ve doğurganlığı çağrıştırıyordu. Çin şifacıları, kurutulmuş portakal kabukları yardımıyla anoreksi, soğuk algınlığı, öksürük, kötü huylu göğüs tümörlerini tedavi ediyorlardı. Portakal ağacının çiçeklerinden elde edilen suyu, ter söktürücü ve kanı durdurucu bir madde olarak öneriyorlardı. Romalılar ise, portakal suyunu hazımsızlık için kullanıyorlardı. Portakal yağı bugün, en popüler eter yağlarından biridir. Ayrıca Britanya İlaç Kodeksine dahil edilmiştir. Bu yağ, yemeklerde, kozmetik ve tıp alanında yaygın şekilde kullanılmaktadır.

VIVASAN portakal eter yağı, turunçgiller yağlarına özgü aseptik özelliğinin yanında, güçlü bir sakinleştiricidir. Depresyon, korku ve sinirsel gerginlik durumlarında iyi gelir.

Portakal yağı, spazmolitik ve sakinleştirici etki gösterir, arteriyel basıncı düşürür, psikolojik-duygusal gerginliği azaltır. Portakal yağının aroma lambada kullanılması, çocukların sinir sistemine olumlu etki gösterir, konsantrasyonu artırır. Portakal yağıyla yapılan aroma banyosu uykusuzluk (özellikle lavanta yağıyla birlikte), sinirsel gerginlik ve selülite karşı etkilidir.

Dahili kullanımda kanı temizler, bağırsakların çalışmasını, karbohidrat-yağ değişimini normale döndürür, toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar, safra kesesinde taş oluşumunu önler, fazla kiloların verilmesini ve selülitin azalmasını sağlar.

Portakal yağı cildi temizler, pigment lekelerini beyazlatır, hücre yenilenmesini sağlar, yüzün rengini iyileştirir. Bu özellikleri nedeniyle portakal yağını kremlere, losyonlara ve b. ekliyorlar. Özellikle kuru ciltler için oldukça etkilidir. Üst nota yağıdır.

Yağın enerjisi: İnsanın kendi güçlerine ve çekiciliğine olan inancını artırır. Ağır hastalıklardan ve duygusal stresten sonra aurayı yeniler. Ruhsal bir sıcaklığa ihtiyaç duyulduğunda önerilmektedir.

Temel özellikleri:

· Antiseptik, bakterisid, dezenfekte edici

· Ateş düşürücü, spazmolitik

· Bağışıklığı uyarıcı, kanı temizleyici, safra söktürücü

· Sakinleştirici, anti-depresan, anti-stres

· Beyazlatıcı, nemlendirici

· Selülite karşı, hipotensif

Kullanım alanları:

· Sinirsel gerginlik, endişe, korku duyguları, stres, depresyon

· Dağınıklık, uykusuzluk, hipertoni

· Grip, soğuk algınlığı, bronşit

· Ciltteki iltihap süreçleri, sivilce

· Stomatit, parodontoz

· Kan dolaşımının bozulması

· Yağlanma, selülit, ödem

· Sindirimin bozulması, kabızlık ve dispepsi

· Oda içindeki havaya aroma katmak için

Kullanım şekilleri:

Aromalamba: 3-5 damla (soğuk algınlığı, stres, uykusuzluk, hipertoni, konsantrasyonun artması için)

Aroma banyosu: 5 damla veya diğer eter yağlarıyla birleştirilerek (fazla kilolar, selülit, uykusuzluk)

Masaj: 5-10 damla+10ml masaj yağı (selülit)

Ovma: 7-8 damla+10gr temel madde (eklem ağrısı, miozit, nevralji)

Çalkalama: 1 bardak suya 2-3 damla (anjin, stomatit, parodontoz)

Şampuanın zenginleştirilmesi: 10 g şampuana 5 damla (kepek, kuru saçlar)

Kremlerin zenginleştirilmesi: 10 g kreme 3 damla (cildin yenilenme süreçlerini uyarır, cildi temizler, beyazlatır ve nemlendirir, ayrıca hızlı ve güzel bronzlaşma sağlar)

Dahili kullanım: (sadece doktorun tavsiyesiyle!) 1 bardak çay veya meyve suyu içine 1 damla, günde 2 kez (atardamar basıncını düşürür, uykusuzluk, mide, karaciğer ve safra yolları hastalıklarında etkilidir, metabolizmayı uyarır)

İçerik: %100 Brezilya tatlı portakal eter yağı

 

Sorular var mı?

© Мой Вивасан. Продукция, интернет-магазин, блог, контакты, сотрудничество..